Transfertryck

Tvättsäkert och starkt 

För tryck på textil, där färgen trycks på en bärare. Bäraren  kan sedan appliceras på de flesta material med god färgåtergivning.

Transfertryck med volvo logo på textil

Transfertryck är en metod för textiltryck där vi trycker färgen på en bärare. Bäraren med trycket kan sedan appliceras på de flesta typer av material och behålla rätt färgåtergivning i motivet.

Innan vi kan ta fram en transfer behövs det ett original/artwork. Det kan vara en bild, text eller logotyp man vill trycka på sitt plagg. Originalet skall vara vektoriserat om det är en logo. Är det ett foto så måste upplösningen vara hög för ett bra resultat. Vi använder oss av PMS-skalan när vi screentrycker transfer. När det gäller processtransfer så trycks de i CMYK + vit.

Transfertryck är en slitstark tryckmetod som ofta används på arbetskläder. Vi rekommenderar även transfertryck på jackor, funktionsplagg (sport) samt kläder som har mycket stretch.

På Pecon Print har vi möjlighet att trycka på det mesta inom industridetaljer: plast, metall, glas och textil för att nämna några material.

Vi hjälper dig med både tryck och produkter med ditt unika tryck på. Och du kan vara säker på att allt är av god kvalitet.