Digitaltryck

Unikt tryck med flaskprinter

En helt digital process, där informationen oftast överförs från en webbserver direkt till det material som trycket ska ske på.

flaska med 3sixty tryck

Digitaltryck är en relativt ny tryckmetod där man har som mål att se till att hela processen ska bli så enkel som möjligt. Allt som ska tryckas skickas från dator till tryckpressen. Det gör att varje tryck kan bli identiskt eller helt unikt då det är lätt att göra eventuella ändringar.

360 graders digitaltryck med variabeldata

Vi har investerat i en extremt snabb högteknologisk UV-LED-flaskprinter helt byggd för 360 graders direkttryck på cylindriska och konformade produkter, såsom flaskor, termosar, burkar etc.

Med hjälp av miljövänlig UV-LED-teknik erbjuder 3sixty print på allt ifrån metall, glas, papper till trä och plast. 3Sixty är pålitlig och producerar en precis skärpa med bra upplösning.

Jämfört med de traditionella printrarna har 3Sixty en rad unika egenskaper:

Med vår 3Sixty kan vi ta våra trycktekniker till en helt ny nivå. Vi kan erbjuda något unikt på marknaden.

På Pecon Print har vi möjlighet att trycka på det mesta inom industridetaljer: plast, metall, glas och textil för att nämna några material.

Vi hjälper dig med både tryck och produkter med ditt unika tryck på. Och du kan vara säker på att allt är av god kvalitet.