Brodyr

Brodyr för ett exklusivt intryck

Brodyr är ett hantverk med enorma möjligheter för dig som vill ha kläder, väskor, kepsar eller liknande med ett exklusivt uttryck.

Brodyr är hållbart på flera sätt. Själva brodyren håller oftast längre än plagget. Så det spelar ingen roll hur många gånger du tvättar skjortan, brodyren sitter där den sitter.

Av hållbarhetsskäl rekommenderar vi alltid brodyr på vissa funktionstextilier där tryck har svårt att fästa eller försvinner efter ett par tvättar. Detsamma gäller vita kockkläder, då tryck och tvätt med blekmedel inte är en bra kombination. 

Det inte någon skillnad i priset om du använder en eller femton färger och du kan få nästan vilken färg du vill på tråden (som av miljöskäl har STANDARD 100 by OEKO-TEX®). Vidare är minimikvantitet för brodyr, till skillnad från tryck, endast ett plagg.

På Pecon Print har vi möjlighet att trycka på det mesta inom industridetaljer: plast, metall, glas och textil för att nämna några material.

Vi hjälper dig med både tryck och produkter med ditt unika tryck på. Och du kan vara säker på att allt är av god kvalitet.