Profiltryck

Skapa igenkänning och gemenskap

Har du behov av profilkläder med tryck? Eller önskar du giveaways? Vi samarbetar med duktiga, snabba och välsorterade profilföretag som erbjuder alla typer av profilprodukter att trycka på. Därför kan vi erbjuda snabba leveranser och även ta ansvar för lagerhållning och 3PL.

Hör av dig till din profilleverantör eller oss eller så ser vi till att grejerna är framme i tid. Vi vet hur bråttom det kan vara inför till exempel en mässa eller annat evenemang.  Och du kan vara säker på att det du får är av god kvalitet.

Hållbara profilkläder 

Profilkläder är ett enkelt sätt att kommunicera snabbt. På en mässa eller i andra sammanhang kan det vara det som väcker blivande kunders intresse.
Vi erbjuder även slitstarka tryck på lika slitstarka och funktionella yrkeskläder och arbetsskor från välkända leverantörer.

Vårt och våra samarbetspartners fokus ligger på att kläderna ska vara sköna att bära och ha kvalitet som håller. Kläder som sitter bra och som har rätt funktioner kommer användas under längre tid. Hållbart på riktigt.

Kontakta oss så berättar vi mer

Produkter som kommunicerar

Det finns många olika sätt att profilera ett företag på. Hos oss kan du till exempel trycka din logotype på en porslinsmugg, väska, penna, paraply och såklart på textila produkter. Allt för att ditt budskap ska få ett längre liv och synas snabbt. 

Vi samarbetar med de bästa profilföretagen i branschen som hjälper dig att välja de produkter som är bäst för att skapa den igenkänning du önskar. Tala med oss eller din profilleverantör så löser vi allt på det bästa och mest hållbara sättet.

Kontakta oss så berättar vi mer
stapeldiagram med pil som pekar uppåt

Hög kapacitet

I vår moderna maskinpark har vi möjlighet att hålla en hög kapacitet och trycka stora kvantiteter.

Tre stjärnor

Lång erfarenhet

Med över 30 år i branschen erbjuder vi hållbarhet, högsta kvalitet och specialistkompetens.

pilar som förgrenas

Stor flexibilitet

Vi är snabbfotade och anpassar teknik, erbjudande och service efter era behov.

Några av våra kunder

Tveka inte att kontakta oss

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.