Nyhet

Pecon Print satsar på montering, lager och logistik

– Vi ser att allt fler kunder är intresserade av att vi tar ett helhetsansvar. De behöver inte bara trycket på produkterna utan efterfrågar även hjälp med leverans till slutkund. Därför adderar vi montering, förpackningsservice, lagerhållning och logistik till våra tjänster.

Nicklas Lundin tillträdde som ny vd på Pecon Print i september. Sedan dess har han lagt mycket tid på att träffa både befintliga och nya kunder får att förstå vad Pecon Print kan hjälpa till med utöver de flesta sorters trycktjänster. Likt många andra branscher ser han ett stort behov av helhetslösningar

– Kunden är kanske specialist på att tillverka viss produkt eller en detalj till en större produkt. Då vill man också fokusera på att göra det så bra som möjligt. Tryck, montering och logistik kan de mycket väl se att vi tillhandahåller. Och det gör vi gärna, menar Nicklas Lundin.

På Pecon Print har man möjlighet att trycka på de flesta material och produkter tillverkande industrier har behov av: plast, metall, glas och textil. Med en maskinpark för tampongtryck, industri screen, lasergravyr, textiltryck, transfertryck och digitaltryck är det sällan man behöver tacka nej till något jobb.

– Vi brukar skämtsamt säga att vi trycker på allt utom papper för att det lite för enkelt. Men ska jag framhålla något material vi är extra duktiga på är det tampongtryck på plast. Där kan vi trycka på i princip vilken detalj som helst.