Om oss

Med över 30 års erfarenhet

Pecon Print AB grundades 1987 som ett textiltryckeri. Vi har sedan dess utökat verksamheten till ett renodlat profil- och industritryckeri med stor bredd. Vi utför idag märkning av alla typer av produkter på marknaden.

Pecon prints byggnad

Pecon Print är en modern fullserviceleverantör i ständig utveckling som alltid ställer upp med stort hantverkskunnande och personlig service. Vi utför de flesta typer av tryck med hög kapacitet, precision och god kvalitet.

Vi ser till marknadens behov och med vilja och engagemang levererar vi alltid hög kvalitet och vår samlade expertis, oavsett tryckmetod.

Vår värdegrund

Vi är flexibla

Vi har bred kunskap och kan exempelvis anpassa och kombinera olika typer av tryckmetoder. Vi har kapacitet att hantera orderstorlekar från ett fåtal till ett miljontal. Vi delar risken med kunden och vågar satsa.

Vi håller vad vi lovar

Vår långa erfarenhet gör att vi kan hålla de leveranstider, den kvalitet och det pris som vi kommit överens om.

Kvalitetsmedvetna

Vi använder oss av den senaste, bäst anpassade tekniken och den mest hållbara färgen för era uppdrag. Vi ser till att den överenskomna tryckprecisionen och leveranstiden hålls. Våra produkter kommer alltid snyggt packade och väl märkta vid leverans.

Bra ordersystem

Våra egenutvecklade system ger alltid full kontroll på alla uppdrag vilket skapar trygghet för kunden och vår produktion.